Opklopper | Maakt Meer Van Jouw Marketingmix

Dit is Opklopper


Over ons

Opklopper is een klein bureau voor ondernemers met grote dromen. Wij zijn een team van gecertificeerde marketeers, ontwikkelaars, ontwerpers, tekstschrijvers, ontwikkelaars SEA/SEO en social media specialisten met collectief meer dan 50 jaar ervaring.

Kennismaken

Het idee van Opklopper is simpel: wij vinden dat alle ondernemers beschikking horen te krijgen tot de middelen en kanalen die doorgaans alleen voor grotere bedrijven beschikbaar zijn.

We zoeken de perfecte balans tussen de doelstelling van jouw onderneming en het budget dat beschikbaar is. Op basis van de wensen en mogelijkheden maken wij de beste marketingmix.

Waar Opklopper voor staat

✓ Wij durven echt mee te ondernemen.

Veel bedrijven roepen het, wij doen het ook echt. Wij willen jouw bedrijf helpen te groeien, middels marketing. Wij geloven dat de juiste inzet van marketing hieraan kan bijdragen en om dat geloof kracht bij te zetten zijn wij bereid te praten over afrekenen op resultaat.

✓ Wij leggen onze klanten niet vast met langlopende contracten.

Geen contracten, wel vertrouwen. Contracten kunnen benauwend werken en zijn in onze ogen onnodig. Wanneer een samenwerking niet meer goed en naar volle tevredenheid werkt moet de klant de samenwerking ten alle tijden kunnen beëindigen. Wij geloven namelijk in ons eigen kunnen en zeker niet in gedwongen samenwerkingen. Daarnaast zijn websites en banners die wij voor klanten bouwen alsmede Adwords accounts die we voor onze klanten opzetten en beheren altijd het eigendom van de klant. Dit klinkt heel erg logisch allemaal maar dit is bij veel van onze concurrenten helaas niet het geval.

✓ Wij geloven dat professioneel marketing advies voor iedereen beschikbaar moet zijn.

Waarom zou er een minimum budget moeten zitten aan media advies? Wij bewijzen dagelijks dat er met ieder budget effect te realiseren is door middel van slimme inzet van media en beperken ons dus niet tot het adviseren van klanten met enorme media budgetten.

✓ Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Tegenwoordig zijn wij allemaal overal online en dus is een reactietijd van meer dan een dag wat ons betreft belachelijk. Wij garanderen altijd een reactie binnen een etmaal, ook op weekenddagen. Wij geven dagelijks inzicht in jouw campagne.

Dit wil ik ook!

Een betaalbaar marketingbureau? Hoe dan!?

Wij kunnen de kwaliteit leveren die je nodigt hebt voor een lagere prijs dan anderen omdat:

1. Wij geen duur grachtenpand nodig hebben om ons werk te kunnen doen.
2. Wij niet van dure maatpakken houden.
3. Wij op de fiets naar ons werk gaan.
4. Je bij ons alleen betaalt over de uren die we voor jou werken.
5. Ons team nét dat beetje extra geeft voor mede-ondernemers.

Klinkt goed!

Vrijblijvend kennis maken?

Laat je telefoonnummer achter, Simon belt je binnen 24 uur terug!

Contact

Tegenwoordig zijn wij allemaal overal online en dus is een reactietijd van meer dan een dag wat ons betreft belachelijk. Wij garanderen altijd een reactie binnen een etmaal, ook op weekenddagen.

Ps. Lukt het ons niet? Dan doneren we 25 euro aan een goed doel naar keuze!

Simon Albers Icon

Oprichter

  • Iconsimon@opklopper.nl
  • Icon06 13 67 28 05

Laat je gegevens achter

LockJe data wordt veilig verzonden.