Opklopper maakt meer
met Shopify

Vind vandaag een geschikte Shopify developer

Opklopper

Dit is Opklopper.

Opklopper is een bureau dat zich specialiseert in het designen en ontwikkelen van Shopify websites én webshops.

Wij zijn een team van bevlogen Shopify developers. Met volle focus op jouw doelen, halen wij het onderste uit de kan om samen beslag te leggen op jouw markt.

Dit smaakt naar meer

Het geheime recept

En waarom ondernemers voor ons kiezen.

 • Opklopper experts

  Shopify experts

  Je gaat aan de slag met enthousiaste Shopify experts. We denken in alles mee en als kers op de taart krijg je de project manager er gratis bij.

 • (H)eerlijke afspraken

  Wat we maken is en blijft van jou én je bent niet verplicht om na oplevering met ons te blijven werken. Vanzelfsprekend? Lang niet altijd!

 • Altijd op tijd

  Wij doen alles om jouw deadline te halen. We reageren altijd binnen een uur, werken ook 's avonds en als het moet in het weekend.

Krijg vrijblijvend advies

King Name

Hallo, ik ben Simon, de oprichter van bureau Opklopper.

Ik geef je graag gratis & vrijblijvend advies over jouw Shopify vraagstuk. Laat hier je telefoonnummer achter, dan neem ik spoedig contact met je op.

Error: phone number ßis not valid

Neem een kijkje
in de keuken

Ons Shopify team heeft meer dan 500 websites op onze naam staan. Wij streven altijd naar hoogwaardig materiaal dat opvalt tussen de massa en niet zomaar vergeten zal worden.

Citizen+Wolf

Een custom webshop voor mode label Citizen+Wolf. Design en ontwikkeling is uitgevoerd door de Shopify developers van bureau Opklopper.

Wild Groves

Een website waar je honger van krijgt. Design, ontwikkeling en beheer van Shopify webshop ligt bij bureau Opklopper.

Swagger

Een webshop voor haarverzoringsproducten voor mannen. Het leukste van deze samenwerking is misschien wel dat we voortaan gratis gel krijgen. Iets waar de oprichter van bureau Opklopper erg blij mee is! Design, ontwikkeling en beheer van Shopify webshop door bureau Opklopper.

Kitchen Souffle

Bureau Opklopper houd van lekker eten, een samenwerking met Kitchen Souffle was vanzelfsprekend. We hebben het design en de ontwikkeling gedaan van de Shopify webshop. Op het moment beheren we de website.

We gaan voor
het beste resultaat

We betrekken je graag bij het proces. Dit is onze werkwijze voor Shopify.

01

01. Overleg

We spreken elkaar via Skype, Facetime of gewoon via de telefoon om jouw huidige en gewenste situatie te kunnen bepalen.

02

02. Plan

We stellen samen een plan
op zodat de doelstellingen en verwachtingen duidelijk zijn.

03

03. Start

Passende Shopify specialisten gaan voor jou aan de slag.

04

04. Resultaat

We bekijken en beoordelen samen met jou het resultaat van onze inspanningen, er is altijd ruimte voor nazorg.

Het werk van bureau Opklopper heeft gesmaakt

 • Steve Austen

  Frank Plattel

  Oprichter Laat Je Hacken

  Opklopper is fantastisch. Ze geven altijd goed advies in combinatie met een eigen ongezouten mening. Dit helpt mij met het maken van de juiste keuzes. Daarnaast leer ik veel van ze, omdat er vaak contact is en ze graag meedenken. Dankzij bureau Opklopper hoef ik me geen zorgen meer te maken over de marketing, die is in goede handen!

 • Steve Austen

  Steve Austen

  Ex-Manager Ramsey Shaffy

  Opklopper bezit het vermogen om de effectiviteit van betrekkelijk kleine organisaties met een heldere doelstelling maar beperkte communicatie, via simpele door de organisatie zélf uit te voeren acties aanzienlijk op te voeren. Hij optimaliseert wat er is en voegt daar voor de hand liggende markten aan toe. Daardoor worden bestaande kanalen ververst en verbeterd, nieuwe marketing middelen toegevoegd zodat per actie de marketing mix beter afgestemd kan worden op het gewenste resultaat.

 • Frits Bosschert

  Frits Bosschert

  Oprichter Streeksoft

  Dankzij het professionele advies van de vakbekwame werknemers van Opklopper heb ik mijn website grondig kunnen verbeteren. Door een nieuw logo zag mijn website een stuk professioneler uit. Daarnaast door enkele simpele tips kon ik mijn website beter optimaliseren voor zoekmachines. Ook ondersteunt Opklopper mij met het adverteren op diverse sociale media kanalen. Kortom, een hele fijne partner om mee samen te werken!

 • Marloes Nierop

  Marloes Nierop

  Oprichter Mystic Meeting

  Tijdens de laatste loodjes van de bouw van mijn website mysticmeeting.com had ik snelle en betrouwbare technische service nodig. Deze dienst hebben Simon en zijn team op zeer snelle en plezierige wijze geleverd. Ik weet ze te vinden voor toekomstige vragen. Dank opkloppers!

 • Sanne van Tongeren

  Sanne van Tongeren

  Oprichter Figura Cultura

  Een succesvolle mediacampagne opzetten zonder budget? In krap twee uur kreeg Simon van Opklopper het voor elkaar om me op het goede spoor te zetten: Hij gaf me een realistisch beeld van de hoeveelheid werk, hielp me mijn weg te vinden op mediakanalen als LinkedIn en Facebook, begeleidde mij één-op-één, gestructureerd en efficiënt in twee Skype-sessies, en zag bovendien nog tijd om feedback te geven op mijn campagnes.

 • Von Cultuurreizen

  Yvon

  Oprichter Von Cultuurreizen

  In de allereerste plaats is Simon van Opklopper iemand die zich echt met jou en je bedrijf engageert. Hij stippelt een lijn uit die volgens hem goed kan passen bij jouw bedrijf en vervolgens werkt hij consequent die lijn samen met je uit. Simon communiceert heel helder, hij gebruikt geen uitgesleten marketingtaal en is bovendien uitermate prettig in de samenwerking.

 • Marc Paping

  Marc Paping

  Oprichter Rederij Paping

  Veel PR bureaus zijn vooral goed in zichzelf verkopen. Opklopper is een welkome uitzondering! We hadden een duwtje nodig in de verkopen van onze rederij en Simon heeft ons snel geholpen. We kloppen nu regelmatig bij hem aan. Niet omdat we een contract hebben waar we aan vast zitten, maar omdat hij gewoon goed is!

01/03

Genoeg over ons,
nu ben jij aan de beurt.

Laat ons weten wat nu voor jou het belangrijkste is.

 • 01. Wat wil jij nu met jouw bedrijf bereiken?

 • 02. Hoe kunnen wij je daarbij helpen?

 • 03. Wat is de link van je website?

 • 04. Hoe kunnen we je bereiken?

 • We hebben alle informatie ontvangen!

  De informatie die je deelt blijft vertrouwelijk. We nemen spoedig contact met je op en kijken uit naar onze samenwerking!

01/03

We zijn experts met jaren ervaring

We zijn expert in deze technieken en gecertificeerd partner van deze platforms.

Wacht niet langer

Klaar voor de zoete inval? Laten we van start gaan! Wij garanderen altijd een reactie binnen een etmaal.

Ps. Lukt het ons niet? Dan trakteren we op taart!

Simon Albers

Oprichter

Neem nu contact op

Oeps, we moeten weten wie je bent
Oeps, klopt dit telefoonnummer?
Dit e-mailadres lijkt niet geldig te zijn..

Bedankt!

Bedankt voor je bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.