Antracite

 • Klant

  Dagmar van Ham

 • Industrie

  Mode

 • Technology

  Shopify

 • Website

  www.antracite.com

Fashion op Shopify

Wij kregen de uitdaging om de stap van B2B naar B2C samen met Antracite te zetten. We hebben voor dit modemerk een Shopify webshop ontwikkeld met het doel het merk, de producten op de juiste manier te presenteren voor de doelgroep.

De lancering in April 2020

Antracite bied een groot aanbod aan fashion- en lifestyle producten. Vanaf april 2020 heeft de webshop een mooie start gemaakt. ANTRACITE is mede ontstaan door de grote voorliefde voor Scandinavische en Europese merken. Daarnaast zijn er ook mooie samenwerkingen met de nieuwe merken zoals: Law of the Sea en Saint Steve.

De merken

ANTRACITE biedt fashion en lifestyle van de mooiste merken uit Europa zoals ELVINE, PLAIN, FIVEUNITS, JUST FEMALE, TIGER OF SWEDEN, GLACIAL, SPREKENHUS, SAINT STEVE en LAW OF THE SEA.  

Draagt een steentje bij

Naast de hoge kwaliteit van de mooie merken, vinden wij het ook belangrijk om een steentje bij te dragen een betere wereld. Zo richt ELVINE zich op duurzame materialen en werkt GLACIAL samen met het WWF. Zo werken we samen aan het beter maken van de wereld :)

Wensen, details en focus

Antracite weet precies wat ze willen en nodig hebben om de markt te veroveren. Bureau Opklopper focuste zich op de vertaalslag van idee naar functionaliteit en design. 

Past bureau Opklopper bij jou?

Hallo, ik ben Simon, de oprichter van bureau Opklopper.

Ik kom graag met je in gesprek om de briefing door te nemen en samen te ontdekken of wij het juiste bureau voor jou zijn. Laat hier je telefoonnummer achter, dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Bedankt!

We nemen binnenkort contact met je op.

Andere projecten

Shopify

Cookx

De doorontwikkeling van een snel groeiende start-up gef...

Locatie Neerpelt, België
Datum 15 september, 2021
Shopify

Het Muizenhuis

Het Muizenhuis is een stichting dat kinderen meeneemt i...

Locatie Amsterdam
Datum 1 oktober 2021

Wacht niet langer

Klaar voor de zoete inval? Laten we van start gaan! Wij garanderen altijd een reactie binnen een etmaal.

Ps. Lukt het ons niet? Dan trakteren we op taart!

© 2022 Opklopper • Algemene voorwaarden