Opklopper | Maakt Meer Van Jouw Marketingmix Opklopper | Maakt Meer Van Jouw Marketingmix

Wij vinden
jouw nieuwe klanten

Via display en remarketing

Online adverteren

Met display-advertenties kun je nieuwe doelgroepen aanspreken of je publiek doelgericht benaderen. Adverteren met posters en flyers zit in het DNA van iedere onderneming. Display adverteren is het digitale equivalent daarvan. Of het nu met banners of video-advertenties is; online kun je zeer gericht jouw doelgroep bereiken.

Dit smaakt naar meer

Juiste doelgroep, juiste plaats, juiste moment

Via display-netwerken kun je precies aangeven welke doelgroep je wil bereiken, op welke plek en op welk moment. Je kunt targeten op interesses van mensen, specifieke onderwerpen (context), demografie, maar ook op bijvoorbeeld locatie, tijdstip en device (mobiel/tablet/desktop). Vervolgens kun je websitebezoekers opnieuw bereiken via retargeting.

Google Display Netwerk

Er zijn diverse display netwerken waarop duizenden websites zijn aangesloten. Het Google Display Netwerk is daar misschien wel het bekendste voorbeeld van. Bij dit netwerk zijn wereldwijd meer dan twee miljoen websites aangesloten, waaronder ook vele duizenden Nederlandse (premium)sites (nu.nl, buienradar.nl, youtube.nl, ad.nl volkskrant.nl, trouw.nl, funda.nl, marktplaats.nl, enz.). In het Google Display Netwerk kan tegen relatief lage CPM (kosten per 1.000 vertoningen) en CPC (kosten per klik) worden ingekocht. Of het nu gaat om landelijke of regionale dagbladen, sites met een groot bereik, of specifieke sites met betrekking tot uitgaan, cultuur of muziek: je doelgroep kun je hier in de context van kwalitatieve sites tegen een scherpe prijs bereiken.

Directe media-inkoop

Als je een gegarandeerd bereik via een bepaalde site wilt realiseren of deze site is niet via display netwerken te targeten, dan is rechtstreeks inkopen bij de desbetreffende uitgever een optie. Het voordeel van directe inkoop is dat je gegarandeerd plaatsingen krijgt op specifieke plekken op een site; bijvoorbeeld op pagina's van Volkskrant.nl, NRC.nl of Nu.nl. Nadeel is dat de kosten per 1.000 vertoningen (CPM) hoger liggen dan in het Google Display Netwerk. Opklopper helpt je om de ideale mix samen te stellen.

Dit zijn de voordelen van adverteren in het Display Netwerk?

1. Bereik nieuwe doelgreoepen
2. Bepaal op welke website je vertoond wil worden
3. Ruime mogelijkheid tot targetten o.a. interesse, locatie, context, device etc.
4. Betaling mogelijk op basis van aantal vertoningen (CPM)of per klik (CPC)
5. Adverteren met tekst-, beeld-, of video-advertenties

Wat doet Opklopper?

Opklopper helpt met het bepalen van doelstellingen, de hoogte van het budget en het realiseren van de advertenties. Wij beheren de campagne, bewaken het budget en zorgen ervoor dat de advertenties maximaal presteren tegen de laagste kosten. Na afloop presenteren we alle resultaten in een uitgebreide rapportage.

Dit smaakt naar meer

Vrijblijvend kennis maken?

Laat je telefoonnummer achter, Simon belt je binnen 24 uur terug.

Contact

Tegenwoordig zijn wij allemaal overal online en dus is een reactietijd van meer dan een dag wat ons betreft belachelijk. Wij garanderen altijd een reactie binnen een etmaal, ook op weekenddagen.

Ps. Lukt het ons niet? Dan doneren we 25 euro aan een goed doel naar keuze!

Simon Albers Icon

Oprichter

  • Iconsimon@opklopper.nl
  • Icon06 13 67 28 05

Laat je gegevens achter

LockJe data wordt veilig verzonden.